SUP en Kano verhuur

Wil je het water op een andere manier verkennen dan met de boot? Dan kan je dat leuk doen met een van onze sup-boards of kano's. Je peddelt direct vanuit Terherne het water van Friesland op!

Met onze kano's en sups-boards verken je lekker de wateren rondom Terherne, Terkaple en Akkrum. Je kan ervoor kiezen om een rondje over de meren te doen. Of door Terherne zelf heen te suppen. Je kan bij ons altijd een waterdichte ton meekrijgen voor je telefoons en andere kostbare spullen. Je kunt de sup-boards en kano's via de mail of telefoon reserveren! Bekijk hieronder de tarieven.

Tarieven

Uur € 15
Dag € 35
Weekend  € 60
Week € 115
Zwemvest € 2,50 per dag  / € 7,50 per week
Contact opnemen

Daarom komt u naar Waterpark Terherne

Bootverhuur Terherne

U hoeft niet eerst door vaarten te varen, maar kunt direct de zeilen van uw zeilboot hijsen of de omgeving per sloep verkennen. Het Sneekermeer ligt om de hoek.

Geen vaarbewijs nodig

Voor het huren van onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig

Te combineren met vakantiehuis aan het water

Maar elke boot mag natuurlijk ook liggen bij de andere vakantieverblijven of campings. Bijvoorbeeld Landal Waterpark Sneekermeer, Recreatiepark Tusken de Marren, Roompot Waterpark Terkaple, Roompot Waterpark Oan'e Poel, Havenresort Terherne Haven. Heeft u geen eigen aanlegplek? Geen probleem, dan krijgt u van ons gratis een plek in onze eigen haven ter beschikking.

De perfecte watersport locatie

Door onze centrale ligging de ideale uitvalsbasis voor vaartochten, steden als Sneek, Leeuwarden, Grou, Akkrum, Heerenveen, Heeg liggen om de hoek.