Borg

De borg kunt u ter plaatse contant betalen of voldoen middels een credit card autorisatie (dit laatste heeft onze voorkeur).

  • De borg bedraagt € 200,- voor de kleine zeilboten, ufo's.
  • De borg bedraagt € 150,- voor de optimisten.
  • De borg bedraagt € 300 voor de kajuitzeiljachtjes.
  • De borg bedraagt € 500,- voor de sloepen. 

Ook kunt u de borg afkopen, dat kan voor 10% van het borg bedrag.

Verzekering

Onze schepen zijn volledig W.A. verzekerd. 

  • Het eigen risico bedraagt maximaal € 200,- voor de kleine zeilboten, ufo's . 
  • Het eigen risico voor de Fox, Kelt en Tirion bedraagt € 300.
  • Het eigen risico voor de optimist bedraagt maximaal € 150,-.
  • Het eigen risico bedraagt maximaal € 500,- voor de sloepen.

Mooiweer garantie

Huren zonder stress over het weer? 

Bij onverantwoorde vaaromstandigheden (boven de windkracht 5 en meer dan 4 uur regen op 1 dag) kan bij dagverhuur de boeking kosteloos binnen hetzelfde seizoen verschoven worden.  Neem hiervoor kort voor de afvaardatum per mail contact op met Waterpark Terherne. 

Er kan prijsverschil optreden tussen het hoog- en laagseizoen. Bij verplaatsing waarbij het huurbedrag in die periode hoger is dan het betaalde bedrag, dient dit veschil nog voldaan te worden. Bij verschuiving waarbij het huurbedrag lager uitvalt dan het betaalde bedrag is er geen recht op restitutie van het verschil. 

 

 

Daarom komt u naar Waterpark Terherne

Bootverhuur Terherne

U hoeft niet eerst door vaarten te varen, maar kunt direct de zeilen van uw zeilboot hijsen of de omgeving per sloep verkennen. Het Sneekermeer ligt om de hoek.

Geen vaarbewijs nodig

Voor het huren van onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig

Te combineren met vakantiehuis aan het water

Maar elke boot mag natuurlijk ook liggen bij de andere vakantieverblijven of campings. Bijvoorbeeld Landal Waterpark Sneekermeer, Recreatiepark Tusken de Marren, Roompot Waterpark Terkaple, Roompot Waterpark Oan'e Poel, Havenresort Terherne Haven. Heeft u geen eigen aanlegplek? Geen probleem, dan krijgt u van ons gratis een plek in onze eigen haven ter beschikking.

De perfecte watersport locatie

Door onze centrale ligging de ideale uitvalsbasis voor vaartochten, steden als Sneek, Leeuwarden, Grou, Akkrum, Heerenveen, Heeg liggen om de hoek.