Wanneer
Personen
Periode

Daarom komt u naar Waterpark Terherne

Bootverhuur Terherne

U hoeft niet eerst door vaarten te varen, maar kunt direct de zeilen van uw zeilboot hijsen of de omgeving per sloep verkennen. Het Sneekermeer ligt om de hoek.

Geen vaarbewijs nodig

Voor het huren van onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig

Te combineren met vakantiehuis aan het water

Maar elke boot mag natuurlijk ook liggen bij de andere vakantieverblijven of campings. Bijvoorbeeld Landal Waterpark Sneekermeer, Recreatiepark Tusken de Marren, Roompot Waterpark Terkaple, Roompot Waterpark Oan'e Poel, Havenresort Terherne Haven. Heeft u geen eigen aanlegplek? Geen probleem, dan krijgt u van ons gratis een plek in onze eigen haven ter beschikking.

De perfecte watersport locatie

Door onze centrale ligging de ideale uitvalsbasis voor vaartochten, steden als Sneek, Leeuwarden, Grou, Akkrum, Heerenveen, Heeg liggen om de hoek.

Zeilboot huren Friesland Terherne

Genieten van het mooie Friesland? Boot huren!

Komt u ook genieten van de ruimte en het mooie licht op het water? Friesland wordt steeds populairder en dat is niet voor niks. Ons bedrijf ligt midden in het friese meren gebied, waardoor u een mooie uitvalsbasis heeft om leuke tochten met de sloep te maken, elke dag een andere kant op. Het fijne aan het huren van een zeilboot in plaats van een grotere jacht, is dat u gemakkelijk door de kleinere dorpen kunt varen. Onderweg ziet u gegarandeerd volop eenden, meerkoeten en kluivenduikers die gezellig met u mee dobberen. 

Boot huren in Friesland

Het leuke van onze locatie is dat u zonder eerst een half uur te hoeven motoren zo de zeilen kan hijsen en kunt genieten van het zeilen. Ook bent u heel snel op het sneekermeer. Als er eens wat te veel wind voor u staat zeilt u lekker op de Terhernster poelen en heeft u geen last van de golven die dan op het sneekemrmeer staan. Bovendien zijn onze zeilboten erg gemakkelijk te bedienen. Onze valken hebben allemaal klemmen op de mast waardoor u met 1 hand en alleen het zeil kunt hijsen. De mast is eenvoudig te strijken met de gasveer.

Verschillende plekken om te varen

Vanuit Terherne vaart u zo naar Akkrum, Grou en door het mooie natuurgebied van de Alde Feanen. Of u vaart de andere kant op en gaat via Langweer en Joure door de mooie sloten van Broek. Toch toe aan wat meer drukte of even een bezoekje brengen aan een gezellig terras? Dan kunt u varen naar Sneek en daar door de grachten genieten van deze prachtige stad. Aanleggen in het centrum en een drankje drinken in de gezellige stad Sneek.

Liever gericht een route varen? Ook dat is in Friesland geen probleem. Er zijn verschillende mooie vaarroutes uitgezet die u kunt volgen. Neem even contact met ons op en wij vertellen u precies wat de mogelijkheden zijn, passend bij uw boot naar keuze en persoonlijke wensen. De Friese wateren hebben alles wat u zoekt.

Verschillende boten

Bij Waterpark Terherne hebben we verschillende boten voor de deur liggen, er is dus altijd een beschikbaar die u een dagje, weekend of zelfs volledige week kunt meenemen. Maar reserveer wel op tijd! Ideaal als u een vakantiehuisje in de buurt heeft. Het zijn verschillende boten van uitstekende kwaliteit, in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld:

Zeilboten

Boot huren

Bent u overtuigd? Bekijk dan welke sloepen en andere boten beschikbaar zijn op het moment dat u ze wilt huren. U kunt uw boot naar keuze dan ook direct boeken. Geniet van de ultieme rust die een tocht op het water biedt en kies ervoor om met een zeilboot op pad te gaan!

U bent bij u aan het goede adres.

Twijfelt u nog welke boot de beste keuze is voor uw vaaravontuur?

Neem eens een kijkje op onze pagina over boot huren. Wij helpen u graag aan de ultieme watersportervaring in het prachtige Friesland.