Wie kent hem niet? De valk! Een van de meest verhuurde zeilboten in Nederland. En zo ook bij ons verkrijgbaar. Onze valken verschillen echter van andere en zijn uitgerust met een eenvoudig strijksysteem waardoor deze met een hand te strijken is. De ideale Valk om te huren en met door Friesland te trekken!

Zeilen in het mooiste deel van Friesland? Huur bij ons een valk in Terherne. Door de gasveer in de mast, is de mast van onze hoora valk eenvoudig te strijken. De valk heeft een zelflozende kuip en is compleet uitgerust met buitenboordmotor, vaarboom, rolfok en waterdichte ton. Je kunt er een mooie latten dektent bij huren om comfortabel aan boord te kunnen overnachten op de boot.

De Hoora-valk kan hoog aan de wind varen, is de snelste onder de polyvalken en heeft een diepere kuip, waardoor u langer droog blijft aan boord.

Wil je de valk meerdere dagen huren? Dat is ook geen enkel probleem. Je kan hem in de geboekte periode prima voor je vakantievilla leggen.

Bang om te verdwalen hoef je niet te zijn! Van ons krijg je een kaartje mee met informatie over de omgeving. Hierin zie je zo hoe je naar Grou, Heeg of Sneek zeilt. Maar uiteraard ben je vrij om te varen waar jij dat wilt, dat is het mooie aan huren bij ons en de centrale ligging van Landal Waterpark Terherne.

Heb je weinig ervaring met het zeilen met een boot? Bij ons krijg je altijd voldoende uitleg. Je gaat dan ook altijd zelfverzekerd het Friese water op.

 

 

 

Lees verder Minder tekst

Voorzieningen

Kenmerken

Categorie
open zeilboot
Personen
1 - 6 personen
Lengte
6,65 meter
Breedte
2 meter
Hoogte
7 meter
Diepgang
0,85 meter
Motor
Yamaha malta