Met veel ruimte de wateren van Friesland ontdekken? Dat kan bij ons! Onze RiverCruises zijn erg ruime boten geschikt voor maximaal 10 personen. De sloep is rondom bekleed met dikke luxe kussens waarop je heerlijk de hele dag kunt zitten. Ze zijn voorzien van een mooie buiskap waardoor je lekker uit de wind kunt zitten. Wil je meer zicht en lekker de hele sloep vol zon? Geen probleem. De kapjes van de Rivercruisers gaan gemakkelijk op en neer. Daarnaast is hij zeer eenvoudig te besturen, mede dankzij een boegschroef.

Wil je de sloep meerdere dagen huren? Dat is ook geen enkel probleem. Je kan hem in de geboekte periode prima voor je vakantievilla leggen. Je dekt hem gemakkelijk af met een tentje waardoor je de volgende dag weer lekker fris kan varen

Bang om te verdwalen hoef je niet te zijn! Van ons krijg je een mooie map mee met informatie over de omgeving. Hierin zitten ook routekaarten waarmee je gemakkelijk vanuit Terherne naar plaatsen zoals Sneek vaart. Maar uiteraard ben je lekker vrij om te varen waar jij dat wilt, dat is het mooie aan huren bij ons!

Heb je weinig ervaring met het besturen van een boot? Bij ons krijg je altijd voldoende uitleg. Je gaat dan ook altijd zelfverzekerd het Friese water op.

Lees verder Minder tekst

Voorzieningen

  • Buitenbesturing
  • Boegschroef
  • Huisdieren toegestaan
  • Stuurwiel

Kenmerken

Categorie
sloep
Personen
1 - 10 personen
Lengte
7,05 meter
Breedte
2,38 meter
Diepgang
0,60 meter
Motor
Lombardini 13 pk inboard-diesel