Lekker het water op maar is een sloep te groot? Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Met onze console 420 kan je heerlijk het water van Friesland op. Het voordeel is zijn lage doorvaarthoogte. Met dit bootje kan je makkelijk onder elke brug in de buurt door. Lekker doorvaren dus! Ideaal om de kleine grachten van Sneek mee te verkennen. Onze consoles zijn uitgerust met een stille injectiemotor. Ze zijn lekker stil en ook nog eens beter voor het milieu. Ook is er voldoende ruimte in de boot om spullen op te bergen. Ergens picknicken aan de waterkant met je eigen spulletjes is dus geen probleem. Kortom, wil je een compacte boot huren in Friesland? Dan is de console echt iets voor jou!

Wil je de boot meerdere dagen huren? Dat is ook geen enkel probleem. Je kan hem in de geboekte periode prima voor je vakantievilla leggen.

Bang om te verdwalen hoef je niet te zijn! Van ons krijg je een mooie map mee met informatie over de omgeving. Hierin zitten ook routekaarten waarmee je gemakkelijk vanuit Terherne naar plaatsen zoals Sneek vaart. Maar uiteraard ben je lekker vrij om te varen waar jij dat wilt, dat is het mooie aan huren bij ons!

Heb je weinig ervaring met het besturen van een boot? Bij ons krijg je altijd voldoende uitleg. Je gaat dan ook altijd zelfverzekerd het Friese water op.

Lees verder Minder tekst

Voorzieningen

  • Buitenbesturing
  • Stuurwiel

Kenmerken

Categorie
vistourboot
Personen
1 - 4 personen
Lengte
4,20 meter
Breedte
1,75 meter
Motor
Buitenboord
Dieseltank
12