Digitale routekaarten

14 mei 2021

Gasten krijgen van ons altijd een map mee met daarin verschillende vaarroutes.Deze hebben wij nu ook digitaal!

Gasten krijgen van ons altijd een map mee met daarin verschillende vaarroutes. Alleen laat de kaart niet zien waar je bent en welke kant je op kijkt. Daaorm hebben wij onze vaarroutes nu gedigitaliseerd. Super handig als je er even niet meer uitkomt. De routes open je in Google Maps en deze laat meteen zien waar je even uit kan stappen om wat te eten en drinken. Ook laat hij de bruggen en eventuele andere knelpunten zien. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Ondertussen hebben wij 3 routes toegvoegd.

- Akkrum - Grou - Alde Feanen

- Joure - Langweer - Goingarip

- Tersoal - Sneek - IJlst

Stuk voor stuk leuke routes om een heerlijk dagtocht in te maken. En als bonus hebben wij de routes naar de 3 grootste vakantieverblijven in de buurt toegevoegd. Zo vaar je gemakklijk en snel naar je verblijf met je gehuurde boot!

 

 

Terug naar overzicht